Så störande..

Det är så störande när folk som kommer från ingenstans och bara lägger sig i allt man gör och ska visa att dom är så mkt bättre själva på allt.. och det värsta är att dom kan aldrig komma fram till en och säga det face2face och det stör mig något så SJUKT mycket! Om jag käner att jag har fan ett och annat som jag tycker att denna personen bör veta så går jag fram och säger det.. 
men jag tycker att det är så sjikt lågt att gå bakom ryggen på en och ljuga och vara aå ful och falsk! 
lossas vara kompis med någon som man verkligen inte tycker om! men fan ta och ryck upp dig lite RENSA i dina "vänner" och ta bort dom där falska och ta inte tillbaka dom! spela med sanna kort eller inga alls! Det kommer alltid fram på något sätt endå.. och JAG känner om någon är falsk och ljuger för mig. Och jag kör inte den vägen.. Hur länge vi en varit kompisar hur mycket jag en älskar dig jag kastar dig i soporna så är det! raderar minnen hela skiten! jag vill INET beblanda mig med falska människor! 
Det räcker med dom som finns i omvärlden! Jag orkar inte lägga ner tid på sånna som inte förtjänar det.. 
Och ska ni snacka skit "my lovers" gör det med någon som ni litar på.. och vill bara säga att i dom grundaste haven simmar dom största fiskarna! ;* Just saying! Så tro inte på vem som hällst och gå inte till flera stycken det räcker att snacka med en!  jag tänker inte sitta och skriva så mkt mer om detta nu, ville bara tala om hur jag funkar! I give you the middle finger and turn my ass towards you and from the second, you are nothing to me ..
 

 
 


Kommentarer
Lisa Gustavsson

hatten av för dig tjejen!

2013-02-18 @ 20:14:56
hilda

hatar med dom

2013-02-18 @ 20:16:35
Tim

söt chey

2013-02-18 @ 20:21:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Moa Axelina Nilsson

Heej! Kul att just Du kollade in min blogg! Jag är en liten tjej på 14 år som rider och joggar! :) med andra ord håller igång! lever livet på häst ryggen och bara chillar! Fortsätt läs och följ med mig på många spännande saker! Puss & kram! ;) <3

RSS 2.0