Fyfaan vad arg jag blir!!! -.-

ÅÅÅÅHHHH.... Det går inte att ladda upp bilder till min sak..
Vill ha upp det nu! <3 ska försöka mera!!! <3 puss hoppas att det kommer snart!!!

Min stora sak.. och mitt dåliga nätverk!!!! :( :) <3

Hej jag kunde inte ladda upp bilderna och allt till min stora sak som skulle kommit ut igår pga mitt dåliga nätverk hemma... åååhh blir så arg!!!!! Men vi hoppas på att det kommer idag då! <3 

Hej!! I'm baaaaack!!! <3

Heellooooo!! Nu är jag frisk och kan fortsätta blogga men enda skillnaden är att från och med NU kommer jag blogga dubbelt så mkt som innan och i eftermiddag kommer jag dra i gång en STOOOR sak som kommer ut på bloggen och ja jag har fuskat och till och med redan börjat lite i smyg men nu kommer allt ut iallafall och ni får ta del av det! Det har såklart hänt väldigt mycket saker under tiden jag har varit sjuk och bland annat så har vi kommit fram till att Quittra ska jag börja träna och tävla så fort Februari månad kommer! Kram på er!! <3
 

Lite bättre i allafall...

Hej på er.. 
Imorse när jag vaknade så mådde jag liiiiite bättre jag kunde iallafall svälja! 
men det blir endå ingen skola idag utan hemma mys... 
 

Förlåt..

Hej och förlåt för att jag inte bloggar men jag ligger hemma med 39 graders feber och knarkar alvedon och strepsils och host-medecin!
 

Sjuk.. ❤❤

Hej förlåt för att jag inte bloggar men jag e sjuk... Lovar att komma igång så fort jag blir bättre!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Hur snygg är den inte???

HISSAR!!!

Heeej!! :D

Tjaabaaah! :P har varit och köpt nya skoor och har kanske en svea jacka på G ! Grymt!! :D

Nu kommer jag snart igång! :D

Hej! Snart så kommer jag igång! Kommer börja igen i eftermiddag! Då kommer det även ut på bloggen hur det blir med Quittra! :D kuuuul!!! :P 
Har inte kunnat blogga för att det har varit lite strul hemma.. men men! 
Moa is baaaaaack!! :D 
 

heej..

jag kommer att komma igång med bloggandet snart! <3 puss!

Tack för att ni finns där när som värst! <3

Jag hoppas att ni vet att jag älskar er! tack för att ni finns när jag inte längre själv orkar hålla huvudet högt! 
Ni står där vid min sida och hjälper mig att klättra upp på berget! Tack för att jag aldrig behöver känna mig som en ensam krigare! Och ni ska veta att när ni behöver mig så kommer jag redan finnas där för er! 
Ni vet vilka ni är älsklingar! 

 
 

Kan inte blogga mår skit...

 

HISSAR!! (snart i min garderob!) ;)

Snart mitt!! :D

Du hittar de hääääär! 
 

Seeeeeg morgon!

As trött och fryser...
Ska snart dra mig ner till Bussen -.-
åh.. inte kul! Men men bloggar när jag kommer hem precis som vanligt mina små hjärtan! <3 :D

Le mot dom som krossar dig för det krossar dom att se dig le..

Min framtid hos hästarna...

Just nu så snurrar allt ovanligt fort runt runt runt och omigen på samma sätt...
Jag vet inte riktigt vad jag vill! Om jag vill ha egen häst eller rida tre dagar i veckan på en forder-häst..
klarar jag av att ha en person som säger åt mig tre dagar i veckan vad jag ska göra och hur jag ska göra det? Vet inte det är tveksamt! Så har det ju inte varit innan! Ville jag rida i padocken så gjorde jag det! 
Jag gjorde det jag och Bellis tyckte va kul! Ville vi ut och springa skiten ur oss på en åker? japp då gjorde vi det! Så det blir isåfall en extrem omväxling och jag har jätte svårt för omväxlingar! Men dessutom så vet jag inte om jag hinner med en egen häst nu eftersom att skolan inte ligger på "topp" och jag behöver mina betyg! Och jag VILL ju hålla på att tävla och så och även träna rutinerat för två olika tränare.. 
Jag får om jag vill.. Det är inte probblemet just nu! Min mamma o pappa tycker att jag ska hålla på med hästar och dom tycker att jag är duktig på det.. Och det är ju as kul! Jag är nöjd över hur långt jag har kommit inom ridningen med tanke på hur mycket jag tappade med hästarna efter rid-olyckan! Jag var totalt livrädd! Det kan sitta kvar även nu om jag rider ut! men det är ganska lugnt.. 
Så jag har ingen aning om hur jag ska göra! JAg har ju hittat en ponny nu som jag är otroligt intresserad av men det är just det! Hinner jag? räcker tiden till allt annat som jag även vill hinna med? 
Skola kompisar kille intresset bloggen familjen? Kommer allt att få plats i den lilla tiden jag har? 
För jag vill ju verkligen inte "tappa" kompisar och allt bara för att jag har intresset? Neeeeej det skulle jag aldrig vilja göra! Men när jag tycker om ngt så måste jag satsa allt jag har för jag vill ju bli bra och ska man bli bra på ngt så får det inte lov att ta för mycket tid! Och jag vill ju verkligen hålla på med hästar det är ju ngt jag brinner för! Men jag ska ge mig in i ngt ska bara komma på vad först! Ni kanske har ngr förslag om vad jag ska göra?! villl gära höra isåfall! Puss och hej! :D  Jag är MOA NILSSON säg ngt jag inte klarar av att uppleva? whaaaaa....!!!! <3 ;D  Puss från eran galna Moaaatooaaaa bjuder på bilden den ser ut som faan men endå! ;) <3
 

Innan jag dör... <3

Tråkig rubrik.se

Hejsan orkar inte lägga till rubriken skolan.. För hur kul är det?
Bloggar när jag kommer hem! Puss!

♥ Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ ♥

Hejsan precis kommit hem från skolan och är as trött och sur.. haha! 
så går det om man vänder på dygnet! ;) 
 
 

Skooooolaaaaaaaa!!

 

<3 <3 <3 <3

He's my bestfried, My boyfriend, My homie, the love of my life, my world, my everything! 
 

Power Nowis! <3

Tjaaabaaaaa!! Har kommit hem efter en grym dag med Tess och Nowa och Sagaro ;D 
Nowa studsade fram genom skogen! Pigg ponny! yes yes...
Hon bockade och kickade och skuttade och allt vad man nu kan göra! Jag satt kvar iallfall men jag fick inte stopp på henne när vi hade börjat galopera hahaha! gos ponnyn! Hon är för underbar! Tyvärr så blev det ing bilder men det får bli några anndra fina och sedan så hade jag fått en kommentar som jag inte publicerade för hon ville inte det men jag känner henne och du vet vem du är gumman! Men hon frågade om jag kunde lägga ut en bild på alla ridkläder och skor jag hade och jag fick lite probblem med det för det är ganska mycket så därför tog jag bara det som var hemma oss mamma men jag kan skriva att jag har tre hjälmar endast två av dom är med på bilden men det blir för bökigt annars! Och ett oar kängor från HV-Polo. Några ridbyxor och jackor och allt jag vet inte ens rikitgt vad jag har hemma oss mamma men detta är det som är oss pappa iallafall! Ni ser ju vad det är.. :* <3
 
 

Mot Nowa

skriver mer och bilder kommer sedan! Puss haaajj!! <3

remember this horse? :3

Imorgon bär vi av till Gesebol för att hälsa på min gosii..
Den lilla shettisen som jag red in för ett bra tag sedan! Men nu ska jag hälsa på henne och Tess (ägare) har sagt att hon var galet pigg! Så jag Tess Nowa och Sagaro tar oss en redig tur imorgon! Längtar!
En sak..

jag vet att jag är "stor" för shettis så ni behöver inte säga det! Men jag säger med handen på hjärtat att ja jag är 13 år jag väger 39 kilo och JA jag är 150 cm jag vet att jag är alldeles för stor men Nowa visar inga tecken på ryggont och hon hade inte rusat upp för backarna efter Tess och sagaro om hon hade tyckt att det va ett probblem dessutom har hon öronen framåt hela tiden under tiden jag sitter på henne och går med raska steg framåt! Hon tycker att det är kul! Jag rider henne då och då för att det är svårt att hitta ngn som KAN rida henne. Hon är inte som alla anndra! Man måste kunna hennes knappar, oh det kan ta ett tag innan man hittar dom och då kan man inte vara förliten för hon ÄR svår! Men som sagt hon tycker att det är as kul! (oooj vad många heaters jag fick nu!) :* men ni känner inte Nowa och det gör jag så har ni inget vettigt att kommentera så kommentera inte och era "elaka" kommenterer publiceras inte! 

Denna bilden är tagen i höstas! 

 

 

Peeling recept! ;) <3

Här är ett tips på hur du kan blanda din egen peeling – både enkelt och billigt.

Blanda en halv deciliter farinsocker tillsammans med två matskedar olivolja och en halv tesked kanel (som ökar blodflödet vid hudytan) och en halv tesked färskriven muskot (som verkar antiinflammatoriskt). Applicera på huden med cirkelrörelser och tvätta sedan bort med vatten.

Jag har testat detta för jag älskar att hålla på med sånt här.. Det är otroligt skönt och man känner sig väldigt REN efteråt! Go känsla! ;D <3

Här har ni på ansiktsmaskar med! 


Lite havregryn eller ett ägg till övers? Så här kan du använda råvarorna till ditt ansikte.  

Farinsocker som peeling
Ett enkelt och billigt sätt att peela dig är att använda farinsocker. Blanda en halv deciliter råsocker med två matskedar olivolja och en halv tesked kanel (som ökar blodflödet vid hudytan) och en halv tesked färsk riven muskot (som verkar antiinflammatoriskt). Applicera på huden med cirkelrörelser och tvätta sedan bort med vatten. 

Kanel mot finnar
Tro det eller ej, men kanel är perfekt för att rensa ur tilltäppta porer. Kanelen har antibakteriella egenskaper, vilket är bra mot inflammerade porer. 

Blanda två matskedar strösocker, en matsked olivolja, en tesked färsk kanel och en tesked färsk riven ingefära, vilket också verkar inflammatoriskt. Massera på huden med cirkelrörelser innan du tvättar bort det med varmt vatten. 

Kanel kan orsaka irritatiterad hud, så prova lite på underarmen först. 

Havre som lugnar
Havre lugnar en känslig hud. Blanda två matskedar havregyn med en fjärdedels mosad mogen banan, en tesked mandel eller sojamjölk och en nypa färskriven muskot eller kanel. Klappa den fuktgivande masken på ansiktet (undvik området runt ögonen) och låt verka i tio minuter innan du tvättar bort den.

Äggvita mot rynkor
En ansiktsmask med äggvita passar perfekt om du vill strama åt huden. Vispa ihop en matsked äggvita med en halv tesked honung. Klappa på masken i ditt ansikte och låt verka i 15 minuter. Du bör känna en åtstramande effekt.

 

Anndra bra recept på ansiktsmaskar som du gör enkelt hemma! 

1 Choklad  mask

 

ingredienser:

 

1/2 dl turkisk yoghurt 

 

ca 2 msk kakao 

 

2 msk honung 

 

1 msk olivolja 

 

Gör så här: Blanda ingredienserna använd gärna flytande honung och applicera på ansiktet. Låt sitta 15 minuter.

 

 Banan mot torr hy

Banan är en bra frukt för torr hy och verkar mjukgörande. Den gör huden mjuk och fin. Havregryn innehåller oljor med en hög andel fleromättade fettsyror och är fettgivande med honung verkar återfuktande.

Gör ansiktsmasken så här:

1. Mosa en banan.

2. Mixa med 1 – 2 matskedar honung.   

3. Sätt till 4 – 6 matskedar havregryn så du får en lagom konsistens.   

4. Lite vatten kan behöva tillsättas.   

5. Fukta sedan huden med ljummet vatten och massera in ansiktsmasken i rengjord hy.

Låt masken torka in något i ansiktet skölj sedan med ljummet vatten. Avsluta med kallt vatten så att porerna stängs.

 

Provridningen!..

Hejsan mina små godningar! Nu har jag nästan precis kommit hem från provridningen! Och vilken ponny.. 
Jag vet inte vart jag ska börja.. men hon heter Quittra hon är ganska liten fast endå inte! Jag tycker om henne jätte mycket och det kändes as bra! Vi testade även att rida ut en sväng efter att jag hade testat henne i padocken! Och det gick jätte bra hon var piggare ute men även i padocken men ute så "taktade" hon och jag tycker att det är underbart när man känner att hästen VILL framåt! Och nu ska jag bara lägga upp fördelar och nackdelar och sedan tar jag ett beslut tillsammans med mamma och pappa! :D <3 
 

Mot provridning!

Heeeejsaaaaan!!! Dålig uppdatering för att jag ska provrida nu så bloggar senare puss! <3

är hos kevin <3

Till er tjejer nu dårro! (hur ser du att han är player?)

Alla har vi fallit för den charmiga killen som sedan visar sig ha flera tjejer i sitt liv. Undvik samma misstag – och slipp bli sårad igen – genom att lära dig läsa av honom.


Han är inte tillgänglig
Om en kille verkligen är intresserad av dig gör han konkreta planer för att få träffa dig. En player är bara intresserad när du är fysiskt närvarande.

Du ha inte träffat hans vänner
Om han har en hel del andra tjejer som han träffar kommer han inte att presentera dig för hans kompisar. Då riskerar han att någon polare avslöjar att du inte är den enda tjejen i hans liv. Och det skulle rubba hans spel.

Han sms:ar när ni är tillsammans
Att han inte kan slita sig från sin telefon – trots att han är tillsammans med dig – kan vara ett tecken på att han har andra tjejer vid sidan om.

Han tar samtal i ett annat rum
Om det bara händer enstaka gånger och han säger ”förlåt, jag måste ta det här”, är det ingen stor grej. Men om han alltid lämnar rummet för att svara i telefon eller ignorerar vissa samtal är det en stor varningsskylt.

Han säger att han träffade en ”kompis”
Om han säger att han var på restaurang med en kompis och du råkar veta att det är en svindyr, romantisk restaurang är det något som kan vara lurt.

Något känns konstigt magen
Ofta känner vi kvinnor på oss när det kan finnas något att oroa sig för, men är vi förälskade tenderar vi att bara fokusera på det positiva hos personen som vi har känslor för. Gå på magkänslan. Verkan han skum är han förmodligen det.

Words honey.. Words!

Jag fångar ditt skratt i en burk så att jag kan ta fram det när jag saknar dig som mest och jag bara älskar att höra slagen från ditt hjärta du är den som finns för mig när jag verkligen behöver dig du är den som faktiskt förstår mig och lyssnar på vad jag har att säga! Älskar dig och kommer alltd att göra min alldeles egna Boo!! <3 
 

Tips till att ta bort vinterrorr hy! <3

Att pendla mellan köldknäppar och uppvärmning chockar hyn och gör att barriärfunktionen i överhuden bryts ned. 

Överhudens huvudsakliga funktion är att fungera som en skyddsbarriär mellan oss och resten av världen. När den bryts ned behåller den inte vattnet som finns i kroppen och resultatet är torr och flagnande hud. Bakterier och föroreningar tränger också lättare ner i huden, vilket kan skapa rodnad och finnar.

För att förhindra detta krävs extra omsorg och massor av fukt. Här är fem knep.

1. Rengör med bomullspads
På vintern kan faktiskt vatten ha en tendens att torka ut huden. Använd därför bomullspads vid rengöring för att minska mängden vatten i ansiktet. Följ upp med ett milt ansiktsvatten för att avlägsna eventuella rester och återställa pH-balansen. 

2. Olika krämer för natt och dag
Det låter kanske överdrivet att ha två olika krämer för natt och dag, men faktum är att de gör två olika jobb. Dagkrämen är fuktgivande och skyddar huden från fria radikaler, vilket är extra viktigt på vintern. Många innehåller också solskydd och är lätta att bära under smink. 

Medan du sover repareras och återhämtas huden och nattkrämer brukar vara utformade för att hjälpa fukten att tränga in i huden under flera timmar. De innehåller också oftast högre halter av anti-aging. 

3. Använd solskydd
Att skydda sig mot solens uv-strålar är viktigt även på vintern trots att det inte är så mycket sol, eftersom det även skyddar mot vind och föroreningar.

4. Glöm inte serumet 
Serum innehåller en högre koncentration av aktiva ingredienser än fuktgivande krämer och kan göra stor skillnad för torr vinterhud. Vanliga ingredienser är hyaluronsyra för hydrering, glykolsyra för peeling och vitamin C för att lysa upp och tona pigmentfläckar. Den bör användas före fuktkräm men efter ansiktsvatten. 

5. Återfukta inifrån och ut
Återfukta huden inifrån genom att dricka mycket vatten, örtteer som inte innehåller koffein och frukt- och grönsaksjuicer. Frukt och grönt innehåller dessutom antioxidanter och vitaminer som huden behöver för att kunna reparera sig själv.

Awwiiiii!!! min älskling kan man vara sötare?? näh!! <3

Nu har min Honey varit i Danmark i någon dag och inte kunnat prata med honom och så skickar han detta idag.. älskar dig!! <3 
 

the winner!! ;)

IIISS!! Hilda Grattis! Skicka ett mail till mig på [email protected] med adress där du bor så får du hem HV-Polo strumpor två par och häst godis!! Grattis!! <3 

Bilder från dagen !

Hejsan här kommer bilder från dagen och nu blir det mys med film! <3 
 
 

nytt och fint!

Hejsan! Alma har fixat årets nya header! super nöjd är jag! vad tycker ni om den? 
kommer blogga mera sedan dyker även upp lite tips på bloggen framöver! <3 puss o kram! 

Somnade tillslut...

Jag somnade tillslut igår men vaknade precis av min lillebrors dominanta skrik när han inte får som han vill...
Idag blir det stallet kul! :D Och det närmar sig dagen det blir provridning i *HEMLIIIGT* Men jag är såå glad! Få en chans att hitta tillbaka till den där känslan när man går och lägger sig att imorgon när bussen släpper av mig nere vid bron så går jag raka vägen upp till MIN ponny tar in den och rider MIN MIN!! Min ponny som aldrig åker iväg från mig som jag har i många år rider när jag vill vart jag vill! Tra hand om den ger den kärlek och masa gos! Jag saknar det! Det blev ju inte samma sak med Rory fast det va ju så jag ville att det skulle vara efter hyres-tiden som va i 6 månader men jag blir stressad om jag endast får ha hästen kort tid för det är så mycket man vill hinna med man vill lyckas! Så nu ger vi det eventuellt en ny chans! <3 kram på er nu blir det frukost med the family! ;)
(bilden är på mina 2 första små pollar Bellis o Nowa)

Just saying!

I hate bitches who think that they are the sexiest piece of shit on earth, when in reality, they look like they just came out of a cows ass...
aså helt seriöst jag blir så jävla trött på tjejer som lägger ut bilder på sig själv när dom knappt är påklädda visar både det ena och det andra och sedan kommer dom klagandes till kompisarna och klagar som om hela världen har gått under för att killarna har kallat dom hora.. aså whaa??

I really can not sleep...

Det går verkligen inte fast jag 'r trött som ett svin.. Så jag satte mig upp i sägen och kollade ut genom förnstret upp i himlen på stjärnorna... det är så vackert med dom så kristallerna som glittrar för oss där uppe! Det är som om dom håller tusen hemligheter som ingen kan lista ut!.. Vackert tycker jag! Jag blir liksom lungn av att titta på stärnorna. 
 

Svar till din kommentar Jossefin! :D

Hejsan ja fick ju denna kommentaren..
 
Och ja det kan jag väll eller jag lägger ut bilder från det jag rekomenderar! ;D
1. Detta är en av mina favoriter och det är en body-lotion som luktar smultron! Nom nooom!! :3 Finns att köpa på Hm och Body-shop! ;)
 
2. Denna är väldigt bra när man har rakat benen för den luktar inget är är helt neutral (som den heter) 
0% parfym 0% färgämnen 0% parabener! Den är märkt med massa jävla olika ekologiska miljövänliga märken det kan man se på bilden och den klibbar inte och så utan torkar in snabbt! Finns att köpa på Body-shop och i Knalleland Kicks! 
 
3. En jätte bra eye make-up remover från Nivea! Luktar fräsht Sminket försvinner som ingenting och den tar även bort finnar väldigt bra! Finns överallt typ! 
 
4. Detta är det bästa för torra läppar! as bra! vet tyvärr inte vart det finns att köpa :/ men det kommer fram om man säker på Dr.Lipp! 
 
 
5. En jätte bra kräm från Nivea som man kan ta efter man har tvättat ansiktet när man ska sova (brukar jag göra) den mjukar upp väldigt bra om man är lite torr i huden! finns på Body-shop och nästan överallt!
 
6. Jätte go "kroppstvätt" med peeling i som mjukar upp det och tar bort gammal hud! 
finns på hm! Luktar as gott och lukten sitter kvar långt efter dushen! 
 
7. Likaså är detta en NY peeling som jag tycker är helt Grym även detta är en av mina favoriter! Luktar otroligt gott och finns att köpa på hm och kicks! 
 
8. Sist men min absoluta favo! Kan inte förklara den goda lukten vet inte heller vad man kan köpa denna men ser ni den så är det ett måste tjejer jag lovar att det kommer vara det bästa ni köpt! luta på mig flickor! <3 
 
Hoppas att du blev nöjd josse! ;) <3 
bjuder på denna med känner mig så otroligt smart ska lukta på en kräm och då händer detta..  tryckte ju bara lite lätt på den men SRUUT så satt det på hela nosen... -.- 
 
 
 
 
 

Livet levererar oss problem för att vi ska lära oss att lösa dem, fly är inget alternativ.

TÄVLING MAH LOVERS!! <3

Nu slänger jag ut en tävling igen! priset är detta! 
så här gör du för att delta! 
1. kommentera i detta inlägget att du är med.
2. länka min blogg på mist tre olika sociala medeir som hälst och skriv att du är med och tävlar.
3. skriv även i din kommentar hur många sidor du har länkat och skrivit på och vilka! 
4. KÖR HÅRT OCH VIN! <3 

priser! 
 

 
har du blogg så länkar jag givetvis den med!!! :D <3 Lycka till nu sötnosar!! <3

Lite bilder från dagen! :D

Hejsan! Vaknade med lusten att helt plötsligt åka till stallet! Kändes bra att känslan kom tillbaka! :D glad Moa! Så jag va där och kollade när tjejerna red idag och lilla Buster var med också! (Lisas hund) Jag vet att det inte är bra kvalite på bilderna men taget med mobilen och dåligt ljus i ridhuset! Sry!! <3 Men känslan att vara där och känna doften av häst och pussa dom goa små näsorna var underbar!! Jag tror inte att jag har förstår hur mycket jag har saknat hästarna och tjejerna som är i stallet förens idag när jag träffade dom! 
men nu blir det MER tid i satllet så mycket som jag hinner ska jag försöka hinna med iallafall! 
 
 
e
 
 
 
 
 
                                   Och vilken go kram man fick av lillebroshan när man kom hem! awwii!! <3 
 
 
 
 
 

Ny ponny kanske på G!

Mer får ni veta.. Snaaaaart!! Eventuell provridning i helgen!! :D
såå glaaaad!!! <3 <3

Give & take…right??

Kommentera inte min blogg om du inte har ngt bra att säga..
Jag tar inte åt mig av "dina" smutsiga kommentarer om det är det "du" vill... Helt seriöst tror du att jag tillåter att ngn lite plutt springer runt och trampar på mig? näe! Så om jag och min blogg stör "dig" så himla mycket så är det ingen som tvingar dig att kolla den har fått ganska mycket kommentarer av sig nu men dom tar jag bort och dom publiceras inte så vem spelar du för? Lägg av ni gmn! ;) Do what you want but I do not take me shorty...

MIN ÄLSKLING!!!!!!!!!!!

Jag älskar kevin verkligen han är världens snällaste och sötast han ee allt!!!

Hemma! <3

Hejsaaaaan! Har precis kommit hem från Kevin pevin! 
Och kvällen blr bara mys med film och kanske lite bloggande! vet inte riktigt en.. kanske kommer ett långt inlägg sedan har nämnligen skrivit ett vet inte när jag ska sätta ut det bara men håll koll! Och det kommer även dyka upp tävlingar här snart och priset kommer vara länkning av den bloggen som vinner! Puss o kram på er mina godingar! <3 

Honey <3

Hejsan nu drar jag iväg mot honey bloggar senare <3 puss <3

Så jävla grymma!! :D

 

Bloggen...

Jag tänkte prata lite om vrf jag bloggar.. 
jo först och främst så blev jag inspererad av min kompis som kom väldigt långt! (hon har lagt ner nu)
Men jag ville endå inte skaffa blogg för jag tyckte att det var nästan som att skriva ut sig. Men hon tjatade på och mig tillslut så testade jag och då skaffade jag moaridingsport.blogg.se men det hände så mycket under det året så jag tog bort den och lusten kom tillbaka så då skaffade jag denna! Och jag skriver för att jag tycker att det är ganska kul att dela med mig av tankar och åsikter.. berätta för anndra vad man tycker och tänker, men sammtidigt har jag alltid varit den personen som håler allt inom mig.. Jag vet inte riktigt hur det hänger ihop så jag ber inte er förstå heller! hehe ^^ 
Och sedan tycker jag att det är kul att se hur bloggen växer för det gör den! Det är riktigt kul faktiskt att det går så bra! :D Och joo det händer mig med att det blir en del elaka kommentarerer.. men jag har lärt mig att inte ta åt mig det, En elak kommentar låter mig inte sänkas! Det är klart att jag blir lite paff för jag förstår inte hur man kan ha hjärta att kommentera elakt på någons blogg som någon kämpar *röven* av sig med,
 Läger ner tid och timmar på arbete med inlägg header och massa annat kul! För att någon sedan ska komma och skriva elaka saker på den! Tycker man inte att någons blogg är bra nej då behöver man inte skriva något över huvudtaget! Vissa skriver på bloggar hur mycket ni hatar dom men endå så fortsätter ni kolla?! wahh?? 
Detta gäller ju inte bara min blogg utan allas! Det finns ingen blogg som inte har några elaka kommentararer! Men alla bloggare där ute i världen ta inte åt er! Det som gör er starka det är när ni får dessa elaka kommentarer och sedan bara skiter i det för ni bevisar för er själva att ni inte tänker lägga ner er så lågt som till deras nivå! Och det är stort mina damer ( och pojkar ) hihi ^^
puss o kram! nu ska jag dusha och sedan drar jag mot skype! ;) imorgon blir det Kevin (honey) <3 <3 

En kommentar..

Hejsan! Jag fick en kommentar i morse av "anonym" attt dom ville att jag skulle video-blogga om puberteten.. Yhaa! så jag och min kompis kommer lägga ut en video blogg här snart MEN då får ni kommentera i detta inlägget vad om puberteten ni vill att vi ska snacka om...<3 hoppas att ni blir nöjda ;D puss o kram!

Funderar..

Hejsan jag är hemma nu! Blogg.se kronglar hela tiden så jag funderar på att flytta över denna bloggen till nattstad! vad tycker ni? jag har fått fina kommentarer av massa men det är borta :/ inte alls meningen och jag har lagt upp bilder som inte syns men men.. bloggar mera när jag kommer till pappa är hos mamma just nu! :D puss o kraaam!!

Titta himlen..

In daaaaaa caaaaar... ❤

Hej hopp! ❤❤

eftersom att jag ska åka bil typ hela dagen så kommer det bli ganska dålig uppdatering men jag försöker slänga in ngt inlägg här och där! 
(Klaga inte på stavning skriver detta från mobilen) ;) puss! ❤❤

KOLLA DETTAA!! ;)

Alva  Kolla hennes blogg! jätte fin och grymma inlägg! :D 
 

HISS/DISS!

Vad tycker ni om dessa snygga JW ridbyxor! New in! :D 

Godmorgon 2013!

Godmorgon gott folk! sovit bra? 
I dag åker vi hem från Värmland.. *bööhöö* Gillar inte att åka bil! ^^ 
Men det ska endå bli ganska skönt att komma hem till lilla Bollebygd! :D 
Nu blir det go frukost och mys innan väskorna packas och åker ut till bilen! 
Årets nya header kommer på onsdag!  här är ett smak prov på en bild som kommer vara med! ;) 

Bjuder på en låt då do! ;D

 

Förbättringar detta året..

Ska lägga ner MER tid på bloggen bara för eran skull! (Y) <3
Höja betygen i skolan bara för min skull ;)
Och sist men INTE minst! Hålla ihop med min älskling! <3

Hejsan 2013!

 
 
Nu kör vi på! Nya tag i detta året! GO GIRLS AND BOYS!! ^^
 
 

Vi slutar 2012 med..

 

GOTT NYTT ÅR OCH VÄLKOMMEN 2013!! <3

Nu skålar vi in det nya året med släkt och familj!

Moa Axelina Nilsson

Heej! Kul att just Du kollade in min blogg! Jag är en liten tjej på 14 år som rider och joggar! :) med andra ord håller igång! lever livet på häst ryggen och bara chillar! Fortsätt läs och följ med mig på många spännande saker! Puss & kram! ;) <3

RSS 2.0